Stegeman Kunststoffen B.V.
Larenseweg 56
7241 CN Lochem

Tel: 0573 257551
Fax: 0573 257552

info@skllochem.nl

KvK: 08082075

Spuitgieten

Spuitgieten is de meest geschikte manier om grote aantallen betaalbare producten te maken, zonodig met ingewikkelde vormen. Er zijn vele varianten van spuitgieten, voor het maken van o.a. meer kleuren en hard-zacht combinaties in één onderdeel.

De wereld van kunststoffen is continue in ontwikkeling. Nieuwe producten en nieuwe toepassingen volgen elkaar in snel tempo op. Stegeman Kunststoffen blijft investeren in nieuwe technologieën en productie ontwikkelingen om een zo'n compleet mogelijke pakket van mogelijkheden aan te bieden.

Machinesluitkracht van 15 tot 660 ton.
Met 14 spuitgietmachines met een sluitkracht van 15 tot 660 ton staat SKL garant voor kwalitatief hoogstaande producten. Elke machine is voorzien van moderne periferie zoals een inkleurapparaat en een automatisch aanzuigsysteem. Hierdoor kan de fabricatie van de meeste kunststofproducten volledig geautomatiseerd worden.

De producten worden intensief getest en er is een strikte bewaking van de kwaliteit tijdens de productie.

SPUITGIETEN VAN KUNSTSTOFFEN.....EEN KUNST APART